Societatea de Administrare a Investițiilor Tradeville Asset Management face parte din grupul Tradeville, iar obiectul principal de activitate este administrarea fondurilor de investiții. Urmând trendul avangardist al casei de brokeraj Tradeville, Tradeville Asset Management (care nu este in vreun fel afiliata cu The Vanguard Group, Inc. din SUA) le oferă investitorilor produse moderne, eficiente și la costuri cât mai reduse. Prin fondurile noastre oferim clienților posibilitatea de a investi atât pe bursa locală de acțiuni, cât și pe piețele financiare din întreaga lume.

Investeste in ETF BET Tradeville Astfel, compania noastră este singura din Romania care administrează, începând cu 29.08.2012, un Fond Deschis de Investiții tranzacționabil (Exchange Traded Fund), fond care replică structura și performanța indicelui BET. Fondul se numește ETF BET Tradeville, este administrat pasiv și investește doar în companiile care fac parte din indicele BET și în depozite bancare. Fondul este destinat atât investitorilor individuali care vor să își diversifice economiile prin acumularea constantă de unități de fond, cât și investitorilor instituționali, interni și internaționali, care caută expunere la costuri reduse pe cel mai important indice local, indicele BET.

Global Investing FundDe asemenea, propunem clienților noștri fondul închis de investiții Global Investing Fund (GIF), administrat folosind strategii „global macro”. Denominat în euro, GIF este administrat activ, iar managerii de fond construiesc expunere pe piețele globale de acțiuni, valute și mărfuri în funcție de contextul macroeconomic. Fondul este apropiat de ceea ce americanii numesc „hedge fund” și folosește o structură de cost care încurajează performanța. Astfel, randamentul pozitiv și în creștere față de cel mai bun randament anterior este taxat cu 20%, după principiul „high watermark”.

Cu o experiență de peste 15 ani în administrarea fondurilor de investiții, Tradeville Asset Management este autorizat să presteze servicii de administrare a fondurilor de investiții de către Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF).

Acționarul majoritar al companiei noastre este S.S.I.F. Tradeville S.A., una dintre cele mai importante societăți de brokeraj din Romania, cu peste 20 de ani de experiență în intermedierea tranzacțiilor bursiere. Tradeville este primul broker care a introdus tranzacționarea on-line în Romania și a adus pe sistemul alternativ de tranzacționare de la BVB 25 de companii europene și americane.